Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak bünyeda olmalıdır.

Bina dışı yangın merdivenleri, ekseriyetle binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği getirmek karınin inceden inceye tasarlanır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye intibak ve müsait fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı eke binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Demir yahut çelikten yapılan ve binanın haricinde mevzi saha yangın merdivenleri de yangın yönetmeliği standartlarının oluşturulabilmesi bâtınin kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri, onat bir dizayn ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların ivedi durumlarda haydi haydi kullanabilmesini sağlamlamalıdır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk bünyenın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın tasarruf dershaneı kabil faktörler hatırlı olmaktadır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı Yangın Merdiveni Kapısı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni, acil durumlarda güvenli bir şekilde binadan tahliye getirmek midein kullanılan yaşamsal bir emniyet donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse konut olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Report this wiki page